EXACT Online2019-07-09T22:46:12+00:00

EXACT online APP

Met EXACT online helpt RON-A.D. ZZP’ers en kleine ondernemers op een makkelijke manier de boekhouding bij te houden.

Overzicht

Digitale schoenendoos

Altijd online

Snelheid

Altijd up to date

Ik wil een vrijblijvend advies

BEL ONS

020 – 616 10 32

BEL MIJ

Naam
Telefoonnummer
Wanneer kunnen wij u bellen?

EXACT online APP

Als ZZP’er heb je veel dingen aan je hoofd en wil je al helemaal niet bezig zijn met bewaren en inboeken van bonnetjes. Bonnetjes raken ook nog eens kwijt. En toch zijn cijfers een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Ze zijn een weergave van het succes. Periodieke BTW aangifte doen is een verplichting en dus is het handig als je een tool tot je beschikking hebt die daarbij helpt.

Wij hebben begin 2016 een overstap gemaakt naar EXACT online. Met deze partner houden wij alle administratie processen bij van de ondernemer. De specialisten van RON-A.D. kunnen met uw foto’s en ingevoerde cijfers een jaarrekening samenstellen en zorgen dat er een winstaangifte wordt gemaakt.

Maar wat nog veel mooier is dat wij in staat zijn om adequaat en snel te kunnen adviseren op het gebied van u financiele huishouding. Het enig wat u hoeft te doen is gebruik te maken van de EXACT online app. U maakt een foto van uw pinbon en stuur deze naar uw persoonlijke e-mailbox. Wij zorgen dan voor de rest.

Het enig wat u nodig heeft is een smartphone en u kunt uw boekhouding bijhouden!

Heel veel bedrijven zijn klein begonnen en na het ontkiemen van het zaadje kan een ondernemer met zijn bedrijf groeien naar een hoger niveau. Wij groeien graag met u mee. Heeft u interesse bel dan vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en maatwerk oplossing.

Ik wil de EXACT online graag in actie zien.

Neem contact met mij op.

Naam
E-mail
Telefoonnummer