JAARREKENING2020-11-09T14:48:52+00:00

JAARCIJFERS OPSTELLEN

Zoals iedere ondernemer maakt u aan het eind van het jaar uw jaarcijfers op. Als onderdeel van uw VPB aangifte of het deponeren van uw cijfers bij de KVK.

Jaarcijfers opstellen en deponeren

U bent ondernemer geworden met de bedoeling zoveel mogelijk winst uit uw bedrijf te halen. Maar wat is dat eigenlijk, winst? Wanneer kunt u winst verrekenen met verlies uit eerdere jaren? Of hoe reserveert u uw winst zodat u er niet direct belasting over betaalt? Bij RON-AD weten we dat precies en daarom vinden wij het ook zo leuk om met uw cijfers aan de slag te gaan. Bovendien kunnen we met slimme software uw cijfers direct inzichtelijk maken.

De beste boekhoudsoftware

Door middel van slimme boekhoudsoftware kunt u snel uw jaarcijfers samenstellen. Zo heeft u altijd uw cijfers up-to-date, draait u makkelijk tussentijdse rapportages uit en stelt u eenvoudig uw jaarrekening op. Of u nu een kleine onderneming heeft of het juist wat groter aanpakt, voor elke onderneming is een tijdbesparende automatiseringsoplossing.

Liever hulp bij het opstellen van uw jaarcijfers?  Ook dat kan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en een eerste advies. Wij gaan graag met uw cijfers aan de slag. 

Ik wil weten wat RON-A.D. voor mij kan betekenen

Naam*
E-mail*
Telefoonnummer*

*Verplichte velden

NOAB accreditatie

Betrouwbare cijfers

Helder overzicht

Snelheid

Ik wil een vrijblijvend advies

BEL ONS

020 – 616 10 32

BEL MIJ

Naam*
Telefoonnummer*
Wanneer kunnen wij u bellen?

*Verplichte velden