OVER ONS2019-09-09T14:49:27+00:00

OVER ONS

We got you!

Het kantoor dat out of de box denkt. U als klant centraal. Bent u nieuwsgierig naar onze oplossingen?

Ik wil een vrijblijvend advies

BEL ONS

020 – 616 10 32

CONTACT

Naam
E-mail
Telefoonnummer

Dit zijn wij

RON-A.D. bestaat uit een team van specialisten die u heel graag willen helpen. Of u nu een zelfstandige bent of een groot bedrijf met veel personeel. Er is altijd een oplossing voor handen. Onze mensen hebben veel specialistische kennis opgebouwd en zorgen er ook er voor dat die kennis op peil blijft. Met die gebundelde kennis hebben wij alles in huis om uw bedrijf op koers te houden. Of u nu een starter bent of een doorgewinterde ondernemer.

Ron Schouw
Ron SchouwMKB Coach Finance
Bart Lamet
Bart LametMKB Coach Finance
Rutger Van der Zweth
Rutger Van der ZwethFinancial Controller
Corry Hulsbosch
Corry HulsboschSr. Salarisadministratrice
Jolanda Slotboom
Jolanda SlotboomSr. Salarisadministratrice
Marion van Os
Marion van OsAdministraties & Office management
Richard Schuil
Richard SchuilTopsportbegeleider
Jasper Van Kessel
Jasper Van KesselSenior Controller

RON A.D. heeft ook een groot netwerk van specialisten tot zijn beschikking, zoals notarissen, advocaten, accountants enz.

RON-A.D. en MVO

Al sinds een paar jaar ondersteund RON-A.D. B.V. het initiatief BeterBoek van het EMMA-kinderziekenhuis AMC. Speciaal gericht op de jonge patiënt.

RON-A.D. B.V. vindt het vooral leuk en belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Zo ondersteunen wij dit maatschappelijke zorgproject dus van harte. Het BeterBoek is speciaal gericht op kinderen die een operatie moeten ondergaan of een nachtje in het ziekenhuis moeten slapen. Er staan praktische tips voor de kinderen in en natuurlijk ook spelletjes.

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Daarin kan het BeterBoek een stukje in bijdragen.

Wilt u meer weten over dit initiatief kijk dan op Bureau Méteau.

Al jaren ondersteund RON-A.D. B.V. de Beermarters in ARTIS. Regelmatig krijgen wij updates van het welzijn van deze leuke beestjes. Destijds heeft RON-A.D. B.V. gekozen voor deze dieren omdat ze simpelweg leuk zijn.

RON-A.D. B.V. vindt het vooral leuk en belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Zo heeft RON-A.D. B.V. bewust voor ARTIS gekozen omdat dit niet alleen de oudste dierentuin van Nederland is, maar bovenal een Amsterdamse dierentuin is. En ondanks wij klanten door heel Nederland hebben zijn wij natuurlijk wel in Amsterdam gevestigd.

Ook is Artis 12 jaar geleden begonnen met ene vernieuwingsproces. De belangrijkste verandering is dat er een verschuiving heeft plaatsgevonden van een “simpele” dierentuin naar een maatschappelijke educatieve functie. Met andere woorden er wordt continu nagedacht over de functie van ARTIS in het algemeen en de veranderende samenleving. Ook hierin herkent RON-A.D. B.V. zich.

 Kenmerken Beermarter volgens de ARTIS site

 Wat eet hij graag?

Hoewel de beermarter wordt geclassificeerd als carnivoor of vleeseter, zorgt zijn traagheid ervoor dat hij niet vaak achter levende prooien aan zit. In plaats daarvan eet hij gevarieerd voedsel, met name fruit. Ook eet de beermarter kuikens, eieren, aas, insecten, knaagdieren, hagedissen en bladeren. Soms duikt hij zelfs in het water, op zoek naar vis.

Handige staart

Als een van de weinige roofdieren, heeft de beermarter een grijpstaart. Deze gebruikt hij als een soort vijfde hand en dient als steun of om takken naar zich toe te trekken. De beermarter gebruikt zijn staart ook om zijn territorium af te bakenen, door langs bomen te strijken en op die manier een geur te verspreiden die een beetje op de geur van warme popcorn lijkt. Ook huilt hij om zijn aanwezigheid bekend te maken bij andere beermarters.

Vijanden

Beermarters hebben weinig natuurlijke vijanden. Omdat het relatief grote carnivoren zijn, zijn er weinig dieren die hen kunnen doden. De enige twee diersoorten die bekend staan als roofdieren voor de beermarter zijn tijgers en wilde honden. Bedreigingen voor beermarters zijn ontbossing, ze worden gevangen om als huisdier gehouden te worden en bejaagd voor hun vlees. Dit zorgt ervoor dat de populatie beermarters in het wild daalt en het maakt deze diersoort kwetsbaar.