OVER ONS2020-11-05T16:37:11+00:00

OVER ONS

We got you!

Met het juiste advies en het automatiseren van uw administratie, zorgen we er bij RON-A.D. Zodat u als ondernemer kunt doen wat u graag doet: ondernemen

Ik wil een vrijblijvend advies

BEL ONS

020 – 616 10 32

CONTACT

Naam*
E-mail*
Telefoonnummer*

*Verplichte velden

Wie zijn ‘wij’ van RON-A.D.?

Aan de ene kant zouden we RON-A.D. kunnen voorstellen als adviseurs op het gebied van de automatisering van uw bedrijfsadministratie. Aan de andere kant als administrateurs die uw administratieve processen onder handen nemen. Een gedreven denktank voor uw schoenendoos vol met bonnen. Daarmee doen we onszelf tekort, we doen namelijk zoveel meer!

Want elke dag opnieuw streven we ernaar om u het beste advies te geven. Maar ook denken mee over creatieve digitale oplossingen. Zodat u uw administratieve processen optimaliseert. Dit doen we met ons team van professionals die elk hun eigen kennis in huis hebben. Daarnaast hebben we een groot netwerk van specialisten zoals notarissen, advocaten en accountants. Op die manier komen we altijd tot het beste advies en de beste oplossingen. En zorgen we er samen voor dat u als ondernemer kunt doen wat u graag doet: ondernemen.

Samengevat weten we wat ondernemen is en hoe belangrijk het is om op externe partijen te kunnen bouwen. Daarom vinden we duidelijke en heldere communicatie belangrijk. Zo realiseren we nonsense oplossingen die voldoen aan de relevante wet- en regelgeving.

Naast onze financiële dienstverlening leveren wij een maatschappelijk bijdrage. Zo zoeken we steeds naar duurzame oplossingen.

Ron Schouw
Ron SchouwMKB Coach Finance
Bart Lamet
Bart LametMKB Coach Finance
Rutger Van der Zweth
Rutger Van der ZwethFinancial Controller
Corry Hulsbosch
Corry HulsboschSr. Salarisadministratrice
Jolanda Slotboom
Jolanda SlotboomSr. Salarisadministratrice
Marion van Os
Marion van OsAdministraties & Office management
Richard Schuil
Richard SchuilTopsportbegeleider
Jasper Van Kessel
Jasper Van KesselSenior Controller

RON-A.D. heeft ook een groot netwerk van specialisten tot zijn beschikking. Denk aan notarissen, advocaten en accountants.

RON-A.D. en maatschappelijk verantwoord ondernemen:

RON-A.D. B.V. ondersteunt het initiatief BeterBoek van het EMMA-kinderziekenhuis AMC. Daarmee helpen we jonge patiënten.

Al een paar jaar ondersteunen wij het BeterBoek van het EMMA-kinderziekenhuis AMC. Dit boek – met prachtige verhalen, tips en spelletjes – is geschreven voor jonge patiëntjes. Met als resultaat dat zij goed voorbereid zijn op een operatie of een overnachting in het ziekenhuis. Wij ondersteunen dit boek met liefde.

Wij steunen dit initiatief. Aangezien het BeterBoek de angst en onzekerheid rondom een ingrijpende gebeurtenis als een ziekenhuisopname voor een groot deel weg neemt.  Kortom, een nuttig boek voor jonge patiëntjes. Meer informatie over het BeterBoek leest u op de website van Bureau Méteau.