RONNU APP2019-03-04T16:45:13+00:00

RONNU APP

De RONNUAPP helpt ZZP’ers en kleine ondernemers op een makkelijke manier de boekhouding bij te houden.

Overzicht

Digitale schoenendoos

Altijd online

Snelheid

Altijd up to date

Ik wil een vrijblijvend advies

BEL ONS

020 – 616 10 32

BEL MIJ

Naam
Telefoonnummer
Wanneer kunnen wij u bellen?

RONNU APP

Als ZZP’er heb je veel dingen aan je hoofd en wil je al helemaal niet bezig zijn met bewaren en inboeken van bonnetjes. Bonnetjes raken ook nog eens kwijt. En toch zijn cijfers een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Ze zijn een weergave van het succes. Periodieke BTW aangifte doen is een verplichting en dus is het handig als je een tool tot je beschikking hebt die daarbij helpt.

De specialisten van RON-A.D. kunnen met uw foto’s en ingevoerde cijfers een jaarrekening samenstellen en zorgen dat er een winstaangifte wordt gemaakt. Dit alles krijgt u voor maar 795 euro per jaar!

Het enig wat u hoeft te doen is een proefcode aanvragen via info@ron-ad.nl en u kunt vandaag nog gratis testen. Als u na de proefperiode het product definitief wil gaan gebruiken heeft u alle bonnetjes al gefotografeerd en staan veilig opgeslagen op onze server.

Het enig wat u nodig heeft is een smartphone en u kunt uw boekhouding bijhouden! Bekijk onze animatie en u weet alles.

Heel veel bedrijven zijn klein begonnen en na het ontkiemen van het zaadje kan een ondernemer met zijn bedrijf groeien naar een hoger niveau de RONNUAPP kan u daarbij helpen.

Ik wil de RONNU APP gratis 1 maand uitproberen.

Stuur mij een proefcode.

Naam
E-mail
Telefoonnummer