SALARISSEN2020-11-09T14:51:27+00:00

SALARISADMINISTRATIE

Door middel van één druk op de knop uw salarissen uitbetalen.

Salarisadministratie voor ondernemers.

Wanneer u personeel in dienst heeft, is het betalen van salarissen een terugkerende taak. Daarom biedt een digitale salarisadministratie de oplossing. Ook wanneer u een kleine ondernemer bent. Bovendien kunt u ervoor kiezen om deze werkzaamheden uit te besteden.

Digitaal of uitbesteden?

Het einde van de maand is in zicht. Desondanks bent u nog niet toegekomen aan de loonadministratie. Herkent u dit? Dan is het automatiseren van uw salarisadministratie de oplossing.

Naast automatiseren, adviseren wij u over wet- en regelgeving. En kijken we naar andere belangrijke zaken die komen kijken bij het digitaliseren van uw salarisadministratie. Maar er zijn meer opties. Zo kunt u er ook voor kiezen om uw administratie aan ons uit te besteden.

Oplossing voor personeelszaken.

Het maken van een goed arbeidscontract is net als het draaien van de loonadministratie erg belangrijk. Omdat er heel veel regels op dit gebied zijn en deze regels continu veranderen.

Wij bewaken daarom het ambacht zoals wij dat noemen. Zo maken we het u makkelijk met een handige app. Daarmee meldt u medewerkers ziek en weer beter. Daarnaast voeren medewerkers zelf hun verlofdagen in. U keurt deze dagen vervolgens zelf goed of af. Als laatste vinden medewerkers hun loonstrook in de app.

Kortom, wilt u net als andere bedrijven digitaal aan de slag? Neem dan eerst contact met ons op via onderstaand formulier.

Ik ben nieuwsgierig en wil meer informatie.

Naam*
E-mail*
Telefoonnummer*

*Verplichte velden

Moderne ambacht

30 jaar ervaring

Niet automatisch

Maatwerk

Ik wil snel een vrijblijvend advies

BEL ONS

020 – 616 10 32

CONTACT

Naam*
Telefoonnummer*
Wanneer kunnen wij u bellen?

*Verplichte velden